Γενικές Ανακαινίσεις Κύθηρα - ΤΖΑΝΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Γυψοσανίδες Κύθηρα - Ψευδοροφές - Χωρίσματα Κύθηρα - Γύψινες Ανακαινίσεις Κύθηρα - Πατητή Τσιμεντοκονία Κύθηρα - Θερμομονώσεις - Θερμοπροσόψεις Κύθηρα - Εργολάβος Ανακαινίσεων Κύθηρα

7471 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Φατσάδικα
Περιοχή: Κύθηρα
Τηλέφωνο: 6948884135
Κινητό: -
Τ.Κ.: 80100
Fax: -
Υπεύθυνος: -
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.tzannesanakainiseis.gr
 ΤΖΑΝΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   Για  γενικές οικοδομικές εργασίες κατασκευές και ανακαινίσεις με αισθητική σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους στα Κύθηρα!!!!     Η εταιρεία "George Tzannes High Tech Constructions -ΤΖΑΝΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  με εδρα τα Κύθηρα δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στις οικοδομικές εργασίες και γενικές ανακαινίσεις σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα ξενοδοχεία) με συνέπεια υπευθυνότητα και επαγγελματι...
7471 Επισκέπτες:

Φατσάδικα, Κύθηρα

7471 Επισκέπτες:

 ΤΖΑΝΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Για  γενικές οικοδομικές εργασίες κατασκευές και ανακαινίσεις με αισθητική σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους στα Κύθηρα!!!!

 

 

Η εταιρεία "George Tzannes High Tech Constructions -ΤΖΑΝΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  με εδρα τα Κύθηρα δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στις οικοδομικές εργασίες και γενικές ανακαινίσεις σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, καταστήματα ξενοδοχεία) με συνέπεια υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Εξιδικευόμαστε στις Γυψοσανίδες και  στα συστήματα ξηράς δόμησης, θερμομονώσεις, θερμοπροσόψειςστις ενεργειακές κατασκευές υψηλού αισθητικού αποτελέσματος  με πατητή τσιμεντοκονία.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας  που αποτελείται από εμπειρους γυψαδόρους παρέχει
υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές και εξυπηρετεί  σε ολο το νησί των Κυθήρων.

Συνεργαζόμαστε με φερέγγυους
προμηθευτές του κατασκευαστικού κλάδου και φροντίζουμε να σας διαθέτουμε προϊόντα αρίστων
προδιαγραφών.

Μελετούμε τους χώρους σας δωρεάν, και μαζί σχαδιάζουμε την ανακαίνιση που αρμόζει στον δικό σας χώρο, προβαίνουμε σε εκτίμηση των εργασιών και προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις συμφώνως προς τις οικονομικές σας δυνατότητες.
Λειτουργούμε με επαγγελματισμό, ακούμε με προσοχή τις επιθυμίες σας και τηρούμε αυστηρά τα
συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα.

Παρακολουθούμε τις στυλιστικές εξελίξεις σε υλικά του κλάδου,πιστοποιημένα επώνυμων εταιρειών ,εφαρμόζουμε  προηγμένες τεχνικές ώστε το αποτέλεσμα των ανακαινίσεων να είναι αντάξιο των προσδοκιών σας.

 

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας :

Γενικές ανακαινίσεις  στα Κύθηρα

Τοποθετήσεις γυψοσανίδας

Γυψοσανίδες – ψευδοροφές- χωρίσματα

Γύψινες διακοσμήσεις, μελέτες  και εφαρμογές ξηράς δόμησης

Κούτελα γυψοσανίδας
Κρυφούς φωτισμούς θόλους,ροζέτες, κορνίζες

Κολώνες , κιονόκρανα, γύψινες συνθέσεις ,  γύψινες κατασκευές    
Ψευδοροφές γυψοσανίδας πολλαπλών επιπέδων με περίτεχνα σχέδια
Οροφές με ορυκτές ίνες
Ράφια γυψοσανίδας, ανακαινίσεις  σε βιτρίνες καταστημάτων 
Επενδύσεις Τζακιών  με γυψοσανίδα

Χωρίσματα , τοιχοποιίες  σε κατοικίες , καταστήματα, ξενοδοχεία , γραφεία

Τα συστήματα ξηράς δόμησης, προσφέρουν την λύση στις σημερινές απαιτήσεις διαβίωσης ενώ συνθέτουν δομικά στοιχεία που καλύπτουν εγγυημένα και τις πιο υψηλές προδιαγραφές. Αποτελούνται από υλικά, απόλυτα συμβατά και συνεργάσιμα μεταξύ τους δημιουργώντας δομικά στοιχεία μεγάλης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

Τα υλικά αυτά είναι απόλυτα εναρμονισμένα με την καινούρια αντίληψη που κυριαρχεί στην Ευρώπη και αφορά στην χρήση υγιεινών δομικών υλικών την αρχιτεκτονική.

Επιπλέον προσφέρουν ελευθερία σχεδιασμού, γρήγορα καθαρή τοποθέτηση, αντισεισμική προστασία, ηχομόνωση, ηχοαπορρόφηση, θερμομόνωση, πυροπροστασία και υγιεινό ευχάριστο κλίμα στον χώρο σας .

Εξωτερικές  Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των οικοδομών για εξοικονόμηση ενέργειας έως 50%  οικονομία στα καύσιμα λιγότερα έξοδα για θέρμανση και δροσιά το καλοκαίρι
Μείωση απώλειας θερμότητας το χειμώνα
Πιστοποιημένα συστήματα θερμομονώσεων
Άριστα θερμομονωτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.
Στεγανοποιήσεις
Θερμομονώσεις- υγρομονώσεις ταρατσών χωρίς υγρασίες και μούχλα
Στεγανοποιήσεις Υπογείων, δώματα, πυλωτές

Δίνουμε οριστικές  λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα υγρασίας

Πατητή τσιμεντοκονία δαπέδου

Διακοσμητικές χρωματιστές τσιμεντοκονίες (τεχνοτροπίες)

Σπατουλαριστό χρωματιστό τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών για δημιουργία χρωματιστής πατητής τσιμεντοκονίας υψηλής αντοχής σε δάπεδα και τοίχους.

 Έχει μεγάλη αντοχή σε βαριά κυκλοφορία, ακόμη και σε χημική καταπόνηση.

Συνιστάται για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και  για επιφάνειες όπου το ζητούμενο είναι οι υψηλές αντοχές τόσο για οικιακή χρήση ( σαλόνια, κήποι, γκαραζ, πάγκοι κουζίνας, ντουζιέρες , μπάνια ) όσο και για επαγγελματική χρήση.

 

Όλα αυτά τα χρόνια που ανήκουμε στον χώρο των ανακαινίσεων οι εργολαβίες που εχουμε αποπερατώσει αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την καλύτερη διαφήμιση για το ονομά μας.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και ευχαριστημένους πελάτες .

 

 
Ολοκληρωμένες και μοναδικές προτάσεις με άριστα αποτελέσματα με συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο από την ανάθεση εως την αποπεράτωση των εργολαβιών.

Καλέστε μας και εμείς θα ανταποκριθούμε αμεσα ,  σήμερα κιόλας, για να έρθουμε στο χώρο σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας, που σίγουρα θα είναι στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, και πάντα με σεβασμό στον πελάτη.

Φιλικά

 

ΤΖΑΝΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο εργολάβος γενικών οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων στα Κύθηρα !!!!

 

 

Ωρες επικοινωνίας από τις 8 το πρωί εως τις 9 το βράδυ  καθημερινά

  

Οικοδομικές εργασίες Κύθηρα Γενικές ανακαινίσεις  Κύθηρα Γυψοσανίδες Κύθηρα Γύψινες κατασκευές Κύθηρα Ψευδοροφές  Κύθηρα Μονώσεις ταρατσών Κύθηρα Θερμομονώσεις – θερμοπροσόψεις Κύθηρα Πατητή τσιμεντοκονία Κύθηρα Εργολάβος γενικών ανακαινίσεων Κύθηρα Οικοδομικές εργολαβίες Κύθηρα Οικονομικές ανακαινίσεις Κύθηρα Ανακαινίσεις  σπιτιών,καταστημάτων ξενοδοχείων Κύθηρα

 

  

Υπηρεσίες

Γενικές Ανακαινίσεις
Γυψοσανίδες
Ψευδοροφές
Χωρίσματα
Γύψινες Ανακαινίσεις
Πατητή Τσιμεντοκονία
Θερμομονώσεις
Θερμοπροσόψεις
Εργολάβος Ανακαινίσεων
7471 Επισκέπτες:

Φατσάδικα
Κύθηρα

Τηλέφωνο: 6948884135

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: